Gina, Holi i Amapola

dijous, 2/09/2010 | Clubs, General, Música

Al Time Out intentem recollir totes les festes però per qüestions de tancament a vegades no som a temps d’afegir-ne alguna. A vegades també hi ha sessions interessants que apareixen a última hora i, senzillament, s’organitzen en pocs dies. Hi ha molta gent que munta festes amb un cordill i una espardenya, amb molt interès però amb pocs diners. I és d’agrair que facin l’esforç.

Tot això ve perquè aquest dijous al Zeltas (Casanova, 75) a partir de les 23 h. han organitzat una activitat que promet ser divertida i que a la revista d’aquesta setmana no hem pogut recollir. La ravalera Gina Burdel i la drag de l’extraradi Holi di Burbon han muntat una festa per “celebrar” la tornada a la feina. Les dues transformistes comptaran amb una convidada d’alçada, La Prohibida (àlies d’Amapola López), cada cop més habitual a Barcelona. Ja que ja és setembre, com a mínim, comencem-lo amb un somriure!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús