El retorn del X Factor

dimecres, 25/08/2010 | General, TV

Em declaro fan del X Factor britànic. Tot i que l’any passat el resultat va ser força decebedor, pocs programes poden presumir d’haver descobert a alguna Alexandra Burke o Diana Vickers (d’acord, Leona Lewis també). Com a programa de televisió és impecable. Està ben fet, és divertit, acostuma a ser emocionant i durant les gales les millors estrelles del pop s’acosten a actuar per promocionar els seus últims treballs.

Aquest cap de setmana han començat a emetre els càstings d’aquesta edició. Si fa uns anys seguir l’espai des de casa nostra era complicat, ara és d’allò més fàcil. A les poques hores d’emetre es poden trobar a Internet tots els vídeos o fins i tot es pot veure en directe gràcies a plataformes de streaming com justin.tv.

Aquest any han començat forts. El capoSimon Cowell, ha tornat amb tan mala baba com sempre i a Cheryl Cole se la veu guapíssima, tot i que la seva presència pre-malària és una mica inquietant. Com que mentre es feia aquesta fase de proves, Dannii Minogue estava a Austràlia parint s’han inventat la presència d’uns quants jutges convidats. La primera ha estat Geri Halliwell i, la veritat, va estar força fluixa.

Al primer programa només s’ha vist una noia destacable i que té tots els números per entrar a la nova edició, Gamu Nhengu. Aquesta noia nascuda a Zimbàbue va sorprendre amb la seva pròpia versió del clàssic Walking On Sunshine de Katrina and the Waves. La pega és que només un dia després d’emetre’s l’espai es va donar a conèixer que la seva actuació havia estat editada i la seva veu havia estat millorada gràcies a l’autotune. Els responsables del xou s’han justificat dient que ho van fer pel bé de l’espectacle. Sigui com sigui, Guna apunta maneres.


La sorpresa de la nit va ser Shirlena Johnson. Després de veure el seu vídeo de presentació, tothom s’esperava la típica mare soltera que, de sobte, té una veu espectacular i deixa a tothom amb la boca oberta. Però en realitat la cosa va anar així:


Aquest dimecres els responsables del concurs han emès un comunicat dient que aquesta noia ja no continua en el programa per prescripció mèdica. Aquests britànics en saben molt de tele… L’espectacle ha començat!

2 comentaris

 • souverdj

  25/08/2010 19:38

  I el Stephen Hunter (que havia sigut Mr. Gay Scotland, diuen), que et va semblar? Es va anunciar com a househusband i no canta malament (per un moment vaig pensar que era Hard Ton disfressat d’escocès, ja ja)
  Això sí, els balls quasi pitjors que els de l’altra sensació-youtube del moment -que suposo és un fake-, l’Spike Can Dance

 • Josep Maria

  26/08/2010 0:09

  Home, el Stephen aquest em va fer riure amb les seves coreografies! Una miqueta més granadet que el Hard Ton, no? Pitjor van ser ‘Gay and Straight’!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús