Hurts a Barcelona

dimarts , 24/08/2010 | General


Si hi ha un grup del que tinc ganes de sentir el seu àlbum de debut els pròxims dies és Hurts. El pròxim 7 de setembre es publica Happiness, el primer treball d’aquest duet de pop electrònic de Manchester. Fins ara han tret dos singles impecables, Better Than Love i Wonderful Live, i avui m’han acabat d’enamorar quan he sentit la versió que han fet del clàssic de Kylie Minogue, Confide in Me. La podeu veure i escoltar aquí. Una meravella. Per cert, l’australiana també ha gravat un tema amb ells titulat Devotion i que aviat podrem escoltar.

El grup ha anunciat un concert a Barcelona el pròxim 26 d’octubre, concretament a la sala Bikini. Millor comprar les entrades aviat perquè segur que s’acaben.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús