5 coses per fer a l’agost

divendres, 23/07/2010 | General

Encara falten uns quants dies però com que un ja està a punt de plegar per marxar de vacances, us deixo una llista amb cinc coses per fer a l’agost si us quedeu a Barcelona. En trobareu moltes, moltes més, al Time Out que es publicarà el 4 d’agost. De moment, unes idees:

Cantar Free amb Ultra Naté

L’agost és el mes del Circuit Festival. El gran festival gai i lèsbic que organitza Matinée portarà a la ciutat més de 50.000 persones. Hi ha 30 festes programades. La primera serà el 31 de juliol a la Fira de Barcelona i comptarà amb la diva del house Ultra Naté com a convidada. Sí, aquest any també ha publicat nous remixos del seu tema fetitxe, Free. Escalfeu la gola: cause you’re freeeeeee to do what you want to do, you’ve got to live your liiiiife…

Remullar-se a l’Illa Fantasia

El dimarts 10 d’agost, i també dins del Circuit, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt tornarà a obrir les seves portes al públic LGTB. S’esperen més de 8.000 persones en la festa gai a l’aire lliure més gran d’Europa. Tobogans, piscines d’onades i house. Una experiència que val la pena viure, com a mínim, una vegada.

Refrescar-se al cine

I seguim amb el Circuit (que a molts els salva l’agost). El cine Maldà acollirà a partir de dissabte 30 de juliol i fins el dia 8 d’agost un cicle de cinema gai i lèsbic que s’organitza dins del festival de Matinée. Es podran veure en pantalla gran clàssics com La ley del deseo de Pedro Almodóvar o Mi Idaho Privado de Gus Van Sant. També es projectaran unes quantes pel·lícules d’origen asiàtic com Happy togheter de Wong Kar-Wai o Beautiful boxer d’Ekachai Uekrongtham. I es podrà petardejar un cop més amb la projecció de films com Las aventuras de Priscilla, reina del desierto de Stephan Elliot.

Visitar la terrassa d’un hotel

Barcelona està plena de terrasses interessants que s’han de descobrir. Cada cop és més freqüent que els hotels obrin les seves i deixin als no-clients gaudir de les seves piscines. L’Hotel Axel és un clàssic i el seu Sky Bar estarà obert pràcticament tots els dies de l’estiu. Abans que acabi el mes de juliol, encara us podeu acostar a l’hotel Villa Olímpica Suites a provar la proposta aquàtica del Razzmatazz. L’hotel Me continuarà acollint festes gais: el dissabte 31 de juliol la nova festa Superflu i el diumenge 15 d’agost la Summer Camp organitzada per la guia online 60by80. Els fans de la música disco també es poden acostar el diumenge 1 d’agost a la nova edició de l’Athletic Disco Club a l’hotel Barceló Raval.

Intercanviar unes paraules amb un actor de Jalifstudio

Comença a ser una tradició. A mitjans del mes d’agost la productora porno amb seu al Raval Jalfistudio organitza una festa d’aniversari a la discoteca Metro. Jalif i els seus nois no tenen manies i l’acaben muntant grossa amb els seus espectacles i la seva gran sociabilitat. Si voleu conèixer de prop a Manuel Roko o Macanao Torres, entre d’altres,  el dia 18 d’agost els trobareu al club del carrer Sepúlveda.

Molt bon estiu a tothom!

1 comentari

  • Hotel & Spa Villa Olimpica Suites

    31/08/2010 12:00

    Hello,

    Thank you for speaking about our Hotel in your post. We would be glad you to welcome you in our hotel anytimes.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús