Corinne Bailey Rae al Teatre Grec

dijous, 22/07/2010 | General, Música

Acostuma a explicar Corinne Bailey Rae a les entrevistes que el dia que la van trucar per dir-li que havien trobat mort al seu marit anava en un taxi per Leeds. Un policia la va avisar del que havia passat i la va citar en un punt concret de la ciutat. El cotxe va haver de fer un gir de 180 graus. El mateix va passar amb la seva vida en aquell moment. En un instant, tot va canviar.

Després d’una aturada, Bailey ha tornat a la carretera. Està de gira presentat The Sea, un disc impregnat de tot allò que li ha tocat viure en els darrers temps. Aquest dimecres el va presentar al Teatre Grec. I va ser una meravella. Fa uns anys la vaig veure presentant el seu primer treball al desaparegutt Espai Movistar del Fòrum i em vaig trobar una noieta jove amb molt talent però encara vergonyosa. Ahir vaig veure una dona amb moltes taules i un gran futur.

L’artista britànica va sortir a l’escenari vestida amb un elegant vestit lila (o era blau?), va saludar amablement i es va posar a cantar. I tothom va callar. Tothom es va centrar en sentir la seva veu. Va cantar pràcticament totes les cançons del nou disc i temes com Are You Here o
 I’d Do It All Again que en directe van agafar un altre dimensió que no tenen a la gravació. També va recuperar cançons antigues, que van ser molt ben rebuts pel públic. Al final, després de la bonica cançó que dóna nom al seu disc, va acabar amb una delicada versió del Que será, será que va popularitzar Doris Day. Pell de gallina. Un concert per recordar.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús