Les urpes de les Panteres

dimarts , 20/07/2010 | General, Teatre

Entre les moltes seccions que té el Club Esportiu Panteres Grogues hi ha un grup teatral. Es diu Urpes-T i existeix des de fa tres anys. Aquesta companyia està formada per membres amb inquietuds artístiques d’altres seccions del club.

Tot va començar l’abril del 2007 quan es va organitzar un taller de teatre. Aleshores va sorgir un grup estable que ha anat fent representacions, com a mínim, un cop a l’any. L’any 2008 es van atrevir a pujar a l’escenari amb una obra, Vides Privades de Noel Coward, que van estrenar durant els Eurogames. L’any passat van representar una versió de El somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare. I aquests dies estan presentant la seva última producció, Meg Ryan ha mort, una comèdia romàntica sobre el desamor escrita per Yannick Garcia i Jumon Erra, que és també el director del grup.

Precisament, aquest dimarts es representa per últim cop. Serà a les 20.30 h a les Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-8). Si els voleu descobrir, no us els perdeu.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús