L’art de Zachari Logan

dilluns, 19/07/2010 | Exposicions, General

A partir de l’1 d’agost es podrà veure a Barcelona l’exposició Duality de l’artista canadenc Zachari Logan. La mostra forma part del programa del Circuit Festival que -tot i que ho sembli- no és només una sèrie de festes sense parar. També hi ha unes quantes activitats culturals previstes. I algunes no estan gens malament. Una d’elles és aquesta exposició d’un artista fins ara inèdit a Espanya.

Logan utilitza el seu cos com a subjecte i objecte de totes les seves obres. A les seves pintures sempre apareix despullat, amb els seus altres jo. Són imatges contemporànies (el podem veure amb texans, amb ulleres o amb el seu gat) i molt realistes. Al mateix temps el seu estil recorda als clàssics i això fa que sigui encara més interessant. De fet, el pintor reconeix sentir-se inspirat per personatges com Caravaggio, el seu artista favorit.

Les seves obres són de gran format i costa deixar de mirar-les. De fet, al veure les seves pintures, em dóna la sensació que l’artista, tot i ser alt i gros, ens està mostrant de forma subtil la seva vulnerabilitat. Podria ser un exercici molt egocèntric però resulta molt interessant. Fins el 29 d’agost es podrà veure bona part de la seva obra a la Galeria Artevistas (Passatge del Crèdit, 4).

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús