Els Turtle a l’església del Pi

dilluns, 12/07/2010 | Clubs, Música


Tal i com estava anunciat, aquest divendres la Turtle Creek Chorale va actuar a l’església de Santa Maria del Pi, a Barcelona. Una setantena d’homes del cor de Dallas van oferir un concert gratuït que va ser sobretot calorós. No sé de qui va ser la idea de fer allà el recital però aquests xicots texans gairebé es desfan amb l’alta temperatura del recinte. Ni els cantants ni el públic va poder deixar de suar. Algú repartint ventalls hagués estat molt benvingut.

Tot i així van oferir un recital entretingut on va barrejar peces sacres, operístiques, de musicals i cançons pop. El nombrós cor gai es va ficar al públic a la butxaca amb les seves interpretacions de clàssics com el Nessun dorma però també amb temes de musicals com El hombre de La Mancha o Els miserables. Tot i que havien promès temes pop com I gotta feeling dels Black Eyed Peas, aquesta cançó no va arribar a sonar. En canvi, si que van cantar Gone too soon de Michael Jackson.

El concert va finalitzar amb el popular tema del musical La cage aux folles, I am what I am, himne gai que va popularitzar Gloria Gaynor. No té gaire bona qualitat però podeu veure aquesta interpretació en el vídeo que obre aquest apunt. Va ser un punt i final simpàtic per un concert curiós que potser hagués merescut un emplaçament més adequat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús