El tour de les tortugues

dijous, 8/07/2010 | General, Música

Al Time Out d’aquesta setmana us parlem del concert que la coral Turtle Creek farà a l’Església de Santa Maria del Pi aquest divendres. Ho podeu llegir aquí. Es tracta de la coral gai més gran del món, amb uns 225 membres. Aquests dies estan celebrant el seu trentè aniversari amb una gira per Espanya que va començar a Madrid i que acaba aquest cap de setmana a Barcelona.

Tal i com explica l’article, la coral va tenir l’oportunitat de cantar a la Plaza España el passat dissabte, unes hores abans que Kylie Minogue. Allà van interpretar Over the rainbow i I Gotta Feeling. La sorpresa dels assistents va ser majúscula però van agradar molt. Els texans, que també van desfilar, estaven molt alterats amb tanta gent al carrer i a la plaça celebrant l’Orgull. Però s’ho van passar d’allò més bé. Ho podeu comprovar al blog que escriu el director artístic Jonathan Palant sobre la seva ruta espanyola. A veure com són rebuts demà a casa nostra.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús