La llista de juliol: Silvia Prada

dimecres, 7/07/2010 | Clubs, DJ, Música

Arriba tard, però arriba. La llista del mes de juliol és molt estiuenca i és obra de Silvia Prada, l’artista i il·lustradora barcelonina que ha treballat en revistes com Dazed & confused o Self Service. Després de triomfar el passat dijous a la festa de presentació del Fire!!, la Prada punxa aquest dimecres a Madrid, on ha traslladat el seu Club Tropicana.

Després de passar pel difunt Club 13 i l’Apolo semblava que el tòxic i desenfadat hedonisme del Cabaret Berlín seria el contenidor ideal de la farsa cool de la DJ. Però les sancions de l’Ajuntament no entenen de fashionismes i amb el Cabaret tancat la dissenyadora va provar sort al Gòtic, al Marula Café. L’aventura tampoc va acabar de funcionar i la noia s’ha vist obligada a emigrar amb la seva sessió a la capital espanyola, concretament al Charada Club. Una autèntica llàstima.

Però la Sílvia i la seva inseparable Kim Ann Foxman no descansen i prometen noves sorpreses a la ciutat. Doneu-li un local i una mica de pressupost a la Prada i us muntarà una festa grossa, no ho dubteu.

De moment, podem gaudir de la seva llista estiuenca:

1- Azari & III – Reckless for your love

2- Billy Ocean – Caribean Queen

3- House of House – Rushing to paradise (DJ Harvey Remix)

4- Kim Ann Foxman –Creature (de moment, és un tema inèdit)

5- Hercules & Love Affair – I can’t wait (Kink Mix)

6- Mr. INTL –The Groove

7. Roland Apple – Dark Soldier

8- Boney M – Kalimba de luna

9. Sia – You’ve changed

10- Frank Sinatra – L.A is my lady

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús