El nou Axel obre portes

divendres, 2/07/2010 | Clubs, General, Moda

Aquest dijous s’ha fet la festa d’inauguració de les reformes del nou Axel Hotel, l’hotel heterofriendly del Gaixample. Va ser una gran festa a la que van assistir centenars de persones encuriosides per les noves instal·lacions. Entre els convidats, hi havia la cantant Marta Sánchez, molt discreta a la zona reservada, i Falete, que va ser la sorpresa de la nit. El cantant va cantar quatre temes al Sky Bar per donar la benvinguda a la nova etapa de l’hotel. Ell i els daikiris de plàtan i maduixa van ser les estrelles de la nit.

Pel que fa a l’hotel, hi ha novetats força interessants. L’establiment ha pràcticament doblat el número d’habitacions, de 66 a 105. Les habitacions més noves s’han construït al voltant d’un patí interior amb gespa artificial on els clients poden sortir a prendre el sol. I atenció a les dutxes. Són de vidre transparent i tenen una cortina opcional que puja o baixa amb un botó. L’inquilí de cada habitació pot escollir si vol que el vegi el veí de l’habitació del davant mentre es remulla. Res de subtileses. Qui vulgui rotllo, només ha de començar a tocar-se al seu bany (la de la foto no és de les habitacions que donen a aquest pati, tot i que la dutxa tampoc es discreta!). A les cambres també hi ha uns cartells amb la inscripció Disturb Me que cadascú pot col·locar a la porta si vol que la seva intimitat sigui envaïda. És una forma d’evitar que la gent volti buscant rotllo pels passadissos a altes hores de la matinada, diuen.

El Sky Bar és ara el doble de gran, tot i que la piscina continua sent petita. La principal novetat és que a partir d’ara serà accessible per a tothom de dimecres a diumenge. Els propietaris de l’Axel volen que els seus clients interactuïn amb els locals i ens conviden a pujar a fer d’extres a la seva terrassa perquè ampliem fronteres.

Un altre novetat és The Ground Bar, un nou bar al carrer Consell de Cent, que s’estrena aquest cap de setmana. El principal atractiu d’aquest local seran els còctels que prepararan els cambrers. El bar està connectat amb el restaurant Kitchen, que també s’ha renovat i que compta amb una terrassa coberta al carrer Aribau on també es pot prendre alguna cosa.

Al soterrani, el nou Axel compta amb un nou gimnàs de 500 metres quadrats, el Wellness Club 33. És un espai pensat pels clients de l’hotel però també per tothom qui vulgui pagar la quota mensual i utilitzar les instal·lacions. Bon ambient garantit. També compta amb una zona d’aigües que ahir encara no estava enllestida.

En total, el grup Axel s’ha gastat 8 milions d’euros en les reformes. La compra de l’edifici del costat ha costat 10 milions d’euros més. És una gran inversió per tornar a posar l’hotel de Barcelona en primera línia. El grup, tot i la crisi, té projectes molt ambiciosos. Després d’obrir hotels a Buenos Aires i Berlín, ja han començat les obres del futur Axel a Nova York. I la seva intenció és continuar creixent i obrir nous establiments en llocs com Miami, Paris, Londres, Madrid i Sevilla. La seva fórmula no té fronteres.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús