Comença el Fire!!

dijous, 1/07/2010 | Cinema, Clubs, DJ, General

Avui arranca la quinzena mostra de cinema de temàtica gai i lesbiana a l’Institut Francès. Al Time Out d’aquesta setmana trobareu tots els detalls del que no us podeu perdre del Fire!!. També ho podeu llegir aquí. Si voleu recomanacions concretes aquí també en trobareu algunes.

El festival arranca avui amb la inauguració oficial i la projecció de Le refuge, la última pel·lícula de François Ozon. El film, Premi Especial del Jurat en el Festival de San Sebastià 2009, és el primer cop que projecta a Barcelona. I si avui no el podeu veure també es passarà el 10 de juliol, l’últim dia del certamen.

Aquesta nit també es fa la festa inaugural del festival a La [2]. La sessió promet perquè s’han reunit uns quants noms que asseguren una nit divertida. Per la cabina de l’Apolo passaran Sílvia Prada, Ferdiyei i Jodie Harsh, un personatge mític de la nit londinenca. Si això li afegim el primer concert en gairebé un any d’Hidrogenesse a la ciutat, la cosa pinta molt bé. No us ho perdeu!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús