6 coses per fer durant el Pride

divendres, 25/06/2010 | Clubs, DJ, General, Música

1. Pujar al Tibidabo per celebrar el Pride Day

Aquest divendres és el dia. El parc d’atraccions de Barcelona viu la seva primera jornada LGTB. A locals del Gaixample trobareu descomptes perquè l’entrada us costi la meitat de preu.

2. Participar a la carrera de talons

Sou prou homes per córrer amb sabates de dona? Aquest dissabte a les 16.30 h sabrem quants valents s’atreveixen a disputar la recuperada carrera de talons d’agulla. Serà a l’Avinguda Maria Cristina després del concurs per escollir a la Miss Drag Pride.

3. Escollir a Mr. Gay

Dissabte, també a l’Avinguda Maria Cristina, s’escull al gai més guapo. El guanyador marxarà a Madrid el cap de setmana que ve per participar en la final nacional. Durant l’acte actuarà Sergio Cuho, Mürfila i Iván Banderas.

4. Veure com evolucionen els nois de la sincronitzada

L’any passat van programar una exhibició coincidint també amb el Pride però al final no la van fer. Eren molt nous i no tenien molt per ensenyar. Però ara, després d’un any i mig d’entrenaments, ja estan preparats. Volen demostrar a Gemma Mengual que ells també són bons. Serà diumenge a les piscines Picornell.

5. Pujar a una carrossa

Diumenge és fa la gran desfilada del Pride. A partir de les 17 h hi haurà moviment a la Plaça Universitat. A les 18 h començarà la rua fins a l’Avinguda Maria Cristina. S’esperen més de trenta carrosses i milers de persones.

6. Anar a la festa popular a l’Avinguda Maria Cristina

La cloenda del Pride serà diumenge amb una festa multitudinària amb actuacions diverses. Les estrelles són La Unión i Vicky Larraz. És veritat, Madrid s’ha apuntat el tanto de Kylie Minogue, però és que aquí això del Pride encara és molt nou. Mentre que a la capital espanyola perillarà l’integritat física de més d’un, aquí estarem més tranquils cantant allò de Bravo Samurai.								
                

			

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús