Comença el Pride

dimarts , 22/06/2010 | General

Ara sí que han començat els actes del Pride 2010. Amb la recepció d’ahir a l’Hotel W ha arrancat oficialment la celebració de l’Orgull a Barcelona. L’acte d’ahir al vespre va ser un dels més institucionals del programa d’actes i va aplegar a desenes de persones a una de les terrasses del modern establiment. La majoria de gent que encara no havia trepitjat l’hotel va quedar encantada amb les instal·lacions i amb les vistes que hi ha des d’allà. I és que realment són espectaculars. La platja de l’hotel Vela és una meravella i està plena de gandules de luxe. Us recomano una visita. La llei no permet que hi hagi platges privades a la ciutat i per tant aquesta és també pública. Però clar, el peatge per poder gaudir de les seves comoditats és pagar l’alt preu de les consumicions. Un aigua, 6 euros. Coses de la Barcelona fashion. Tot i així fer una volta val la pena.

Tornant a la recepció, va tenir un marcat aire polític. S’acosten eleccions i es nota. L’acte va estar presidit per l’alcalde Jordi Hereu, que gairebé va saludar un per un a tots els assistents. Per allí també voltava el cap de l’oposició al consistori, el convergent Xavier Trias i diversos representants d’ERC com la responsable del Programa per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual, Marta Molina, i el secretari de Joventut de la Generalitat, Eugení Villalbí. Del PP, ni rastre. A ells això de l’Orgull no els importa massa.

Entre els presents hi havia personatges històrics del món de la nit com Pierrot i Christine o artistes com Josep Maria Portavella (portada aquest dimecres del Time Out amb la seva particular ruta gai per la ciutat). També estava el director de La Cubana, Jordi Milán, que va avançar que la companyia ja està treballant en un nou espectacle, que protagonitzarà un actor australià que està aprenent castellà per l’ocasió. Serà la particular visió d’un immigrant del primer món sobre els catalans i els espanyols. Té molt bona pinta.

A la recepció també hi havia representants de bona part dels negocis i activitats gais de la ciutat. Tots van expressar el seu desig que la celebració del Pride sigui un èxit. I van aprofitar per demanar diners. Fins ara el Pride l’organitzen uns quants empresaris de forma voluntària. Si es vol que la festa continuï creixent i arribi al nivell de Madrid s’ha de començar a professionalitzar la seva gestió. Serà la única forma que el Pride a Barcelona pugui continuar celebrant-se i no mori d’èxit.

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús