Benvinguts al Sónar

divendres, 18/06/2010 | General, Música

Potser sóc jo que sóc més de melodies, però l’espectacle audiovisual de Ryoji Ikeda que es va fer ahir a la nit al Teatre Grec per inaugurar el Sónar, no em va agradar. Res a dir de spectra [Barcelona], la instal·lació lluminosa que es va poder veure des de tota la ciutat. Potser només era una columna de llum però tenia la seva gràcia. Això si, donaven bastant mal rotllo els cartells que hi havia al Grec que indicaven que mirar els focus a prop podia provocar “greus lesions oculars” (els mateixos cartells també deien que estava prohibit fer fotos però, es clar, tothom en feia. I per què no es podia?).

Tornant al concert, aquest anomenat test pattern, em va deixar més que fred. Que sí, que les imatges estaven perfectament sincronitzades amb el so. Que el noi és un artista. Però tenia un punt molest i irritant que donaven ganes de no quedar-se gaire estona. Seré jo i potser això del minimalisme no està fet per mi…


Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús