De puras madres!

dissabte, 12/06/2010 | Clubs, Música

Al Time Out d’aquesta setmana us donàvem 5 motius per anar a la festa Disco Darling a La [2] de l’Apolo. Doncs bé, si no veu anar, ja us podeu penedir. La sessió va donar tot el que prometia i molt més. Si voleu saber que va passar a la festa podeu llegir l’extensa crònica que ha fet Hidroboy aquí. Ell va ser un dels discjòqueis de la nit i va triomfar amb la seva col·lecció d’èxits electro pop.

La sessió de tarda-nit va tenir altres triomfadors. Cal destacar a Las Fellini i a Yogurinha Borova. Yogurinha es va lluir interpretant personatges com Lourdes Maria, la filla de Madonna. I va compartir escenari amb les Fellini, que van tornar marcar-se divertits playbacks com el de Felicidad Da Da de Raffaella Carrà o el tema que els ha fet Chico y Chica, Sigo viva. No us les perdeu aquest dimecres a l’Euskal Etxea.

Hard Ton Disco Queen (més prim que a les fotos promocionals a causa d’una operació recent) va impressionar amb la seva veu i les seves cançons, inclosa una versió del Music de Madonna. I la Divatlantique no va deixar de ballar per la sala, fer coreografies i parlar amb tothom en alemany (tot i que ningú l’entenia).

La presentadora de la gala, Jette Mansfield, també va triomfar amb l’himne de la festa, una cançó que us enllaço i que també podria servir d’himne per aquest blog tot i que el tema l’hagi destrossat una mica (però amb gràcia, eh?). A veure si s’animen i repeteixen!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús