La POPair homenatja a Kylie

divendres, 11/06/2010 | Clubs, DJ, General

Ja era hora! Kylie Minogue es mereixia que li posessin barba d’una vegada. Aquest divendres la POPair, la festa d’Albertoto DJ a la Martin’s, està dedicada a la diva australiana.

La barba és la clau d’aquesta festa liderada per tot un personatge de la nit barcelonina. Ell, amb l’ajut de la seva parella i uns quants amics, és el promotor d’aquesta sessió alternativa que des del món bear vol arribar a tothom. “POPair va començar per combatre l’estancament de la nit gai de la ciutat i per trencar estereotips. Estava fart de que en les festes per óssos s’hagués d’amagar la ploma i només sonés musica formigonera. Nosaltres també podem tenir ploma i ballar música petarda”, diu convençut.

Aquesta és una sessió festiva, sobretot pop, on no deixen de sonar grans èxits de tots els temps, novetats recents i molts bootlegs baixats d’Internet. A cada festa s’escull un famós a qui retre homenatge i el primer que se li fa es pintar-li una esplèndida barba. Fins ara ja se li ha posat barba a celebrities com Madonna, Grace Jones, Joan Collins o Dolly Parton. Avui li toca a la cantant de All the lovers. Així que prepareu-vos per imitar a la princesa del pop, construir piràmides humanes a la cambra fosca del club del Passeig de Gràcia i refregar-vos amb tothom mentre lluïu la vostra roba interior (blanca, per favor). Per cert, avui les 350 primeres persones que arribin a la discoteca tindran una samarreta de regal. La festa de la nit.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús