Una carrera de tacons

dimecres, 9/06/2010 | Clubs, General

Aneu alerta si aquest dimecres passegeu de matinada pels carrers del Gaixample. És molt possible que us trobeu a unes quantes drag queens corrent com boges i tirant-se dels cabells. Després de molt temps sense celebrar-se cap, aquesta nit tornen les carreres de tacons a Barcelona.

Estava previst que aquest tipus de curses que tan populars van fer locals com el Satanassa tornessin el pròxim 26 de juny dins dels actes del Pride a l’Avinguda Maria Cristina. Però avui la discoteca Metro i uns quants locals més s’ha avançat i han organitzat una cursa molt especial. Si voleu participar encara esteu a temps. Aquestes són les bases:

-La carrera es farà si hi ha un mínim de set participants.

-La mitjana mínima del tacó ha de ser de 8 cm sense plataforma.

-El recorregut s’haurà de fer íntegrament segons disposi l’organització.

La carrera començarà a les dues de la matinada i els participants tenen l’obligació de presentar-se al Lust mitja hora abans. Des d’allà sortiran corrent en direcció a l’Átame. Hi haurà premis en metàl·lic. El més ràpid se’n portarà 200 €, que donen, com a mínim, per comprar-se un altre parell de sabates. Després de la cursa, el fi de festa es farà a la discoteca Metro on es previst que actuïn els grups Unbounded i Barb@zul.

Estarà la guàrdia urbana controlant el trajecte? Quants participants i haurà i qui s’emportarà el premi? Totes les respostes aquesta nit, una tranquil·la matinada de dimecres al centre de la ciutat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús