It’s my life a Metro

dilluns, 7/06/2010 | Clubs, Música

Sempre em sorprèn que un local com Metro estigui ple un dilluns a les tres de la matinada. És una tradició que allà comencin la setmana amb un espectacle que acostuma a estar-se un mes en cartell. Si a l’hivern, tot i la pluja i el fred, hi ha públic, ara que comença a fer calor i ja hi ha gent de vacances, la discoteca s’omple encara més.

Avui el club dóna la benvinguda a l’estiu amb el nou espectacle de la drag queen Davina (o D, com li agrada que la coneguin), titulat It’s my life. L’artista ja fa un temps que va actuar a la mateixa sala amb el grup Ab.Fab i encara hi ha qui recorda les seves imitacions -plenes d’energia i suor- de Beyoncé. Ara -acompanyada de quatre ballarins- és l’estrella del seu propi espectacle on s’explica la història d’una diva que després d’arribar al més alta de la fama i l’èxit cau en picat per culpa de la seva afició a les drogues i al sexe. Tot això adornat amb cançons de Lady Gaga, Mylène Farmer i de la pròpia Davina que amb aquest xou s’acomiada de Barcelona durant una temporada. Si avui a les tres de la matinada volteu pel centre, ja sabeu…

Etiquetes: , ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús