La llista de juny: Souver DJ

dimecres, 2/06/2010 | DJ, Música

El pròxim diumenge 13 de juny s’estrena a la sala petita de l’Apolo una festa que promet molt, la Disco Darling. La setmana que ve us en parlarem al Time Out. De moment avui li he demanat a un dels promotors de la sessió, el DJ Souver, que ens proposi una llista amb deu cançons per ballar aquest mes. En concret, el discjòquei ens recomana deu cançons que es podran ballar a la nova festa.

El DJ Souver és tot un personatge de la nit barcelonina. És un habitual de sessions com el SomosLas i va estar durant una temporada col·laborant amb l’enyorada Aloshuevostuyos. També va ser durant força temps un dels responsables del Sweet, quan el Sweet era un local divertit on regnava la música pop. I tot això, de nit. Perquè el DJ Souver (de nom, Lluís) té una vida paral·lela. Com molts super herois al matí exerceix la seva professió (pública i respectada) i a la nit es transforma. És aleshores quan es posa el seu uniforme (normalment una samarreta de colors ajustada) i puja a la cabina. Des d’allà ajuda al personal a cremar sola de la sabata amb la seva col·lecció d’èxits electrònics internacionals i nacionals. I entre una cosa i l’altre encara té temps per fer crítica gastronòmica i posar al dia al personal amb les seves recomanacions radiofòniques.

Si el voleu seguir, ho podeu fer al seu blog, Let me tell you you’re the sweetest thing, un espai que actualitza sovint amb crítiques sinceres i divertides de totes les activitats culturals a les que assisteix. I creieu-me que són moltes!

Aquestes són les seves deu cançons:

1. It’s Downtown – New Trolls (Disco Darling promo BSO)

2. Lay Love On You – Luisa Fernández

3. Why Does The Wind? (Morgan Geist remix) – Tracey Thorn

4. We No Speak Americano – Yolanda Be Cool & D-Cup

5. Sigo viva – Las Fellini feat. Yogurinha Borova

6. At The Indie Disco -The Divine Comedy

7. Macho (A Real Real One) – Celi Bee & The Buzzy Bunch

8. Stick To My Side – Pantha du Prince

9. Alive (Joakim Vocal Mix) – Goldfrapp

10. She Wolf – Hot Chip

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús