Vigília de festivals

diumenge, 23/05/2010 | Clubs, Música

Tal i com va passar per Setmana Santa, la vigília de festiu ha fet que avui coincideixen a Barcelona un bon grapat de festes i macro festivals promoguts per alguns dels principals grups d’oci de la ciutat.

Sota la marca de Café Olé, el Razzmatazz torna a acollir avui un festival house a les seves cinc sales. Alguna de les festes més populars de la ciutat però també de Madrid es reuniran sota el mateix sostre. Hi trobareu la sala New York (DJ Luque, Rafa Ariza, Iordee, Allan Ramirez, Juanra Martínez i Alex García); la sala Lokotron (Raul, Dominique Costa, Xavi Beat, Beto Delgado i Sergio Blanco); la sala Revox (Frank Morin, Omar Gomez i Oskar Kalleja); la sala Satanasa (Rafa Satanasa, Sergio Satanasa i Jonathan Tamayo); i la sala We Party (Carlos Gallardo, Danni Leblack, Javier Medina, Manuel de Diego i Bubu). Seran dotze hores de música amb diversos espectacles i actuacions de personatges com Miss Davilota, la Diva Houston o Diana de Lucero.

Per la seva part, Matinée ha decidit muntar el seu festival a Viladecans. Concretament, al Row14. Allà han organitzat per aquest diumenge una festa d’homentatge a Eivissa que comptarà amb els DJ de la casa i una cinquantena de gogos per donar-li color. A The One, la Mansión també triplicarà esforços amb el seu propi macro festival techno-house.

Mentrestant, com sempre, també es poden trobar opcions més alternatives. La més destacada, per la seva solvència contrastada, serà el SomosLas que acollirà La [2] de l’Apolo. El DJ resident i responsable de la sessió, Ferdiyei, ha fitxat als responsables d’una petita festa gai de Londres, Hot Boy Dancing Spot, per animar la nit. Si us voleu allunyar del mainstream i optar per una selecció musical més acurada, aquesta és la vostra festa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús