A la piscina!

dimecres, 19/05/2010 | Clubs, General, Música

Els que encara esteu pensant que encara teniu temps per posar-vos en forma abans de començar a lluir cos en banyador, ja aneu tard. Tot i que el clima ens ha donat una mica de marge als que no tenim tant temps per anar al gimnàs, aquest diumenge arranca la temporada de festes a les piscines de Barcelona. I ho fa amb una nova incorporació al calendari: la Summer Camp. Aquesta festa es farà a l’hotel ME, al Poblenou, i és la primera que organitza a Barcelona 60by80, una guia online que selecciona el millor de cada ciutat des del punt de vista de l’home gai.

Els organitzadors prometen còctels deliciosos, música cool i nois guapos. La sessió serà gratis (vaja, amb una consumició mínima de 10 €) però tindreu accés a la terrassa de l’hotel de cinc estrelles, us podreu banyar a la piscina i jugar amb inflables. Preocupats per la butxaca dels seus clients, els responsables han afegit a la carta productes econòmics com gerres de còctels per compartir amb els amics, descomptes en six-packs de cervesa i regals en forma de fruita i productes dels seus patrocinadors. Una festa luxosa però assequible, diuen. El primer DJ convidat serà Toni Bass, responsable de l’Athletic Disco Club i de les sessions del Barceló Raval.

Des del diumenge passat també hi ha un altre pool party que està en marxa tot i que és més hètero (vaja, o hètero del tot) i més pija. Es tracta de Copacabarna, la festa brasilera de la WET® Deck, la terrassa amb bar i piscina de l’hotel W Barcelona. Hi trobareu ambient tropical, caipirinhas i còctels d’autor. Si voleu provar la piscina de l’hotel i fer una copa a tocar de la platja és una opció força recomanable. Això si, no espereu que les copes siguin econòmiques.

Per cert, una pool party que haurà d’esperar és la de l’hotel Axel. Tot i que una part de l’establiment ja ha obert portes, encara queden moltes obres per fer i la terrassa no està apunt. Ho estarà l’1 de juliol que és la data escollida per la gran festa d’inauguració dels nous espais, el nou Sky Bar i  també la nova piscina. A partir d’aquell dia l’hotel funcionarà a ple rendiment i el Gaixample comptarà amb una nova terrassa on prendre una copa i una piscina ampliada on remullar-se.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús