El Moviment en imatges

dimarts , 18/05/2010 | Exposicions

Aquest dimarts, per commemorar el Dia Mundial contra l’homofòbia que es va celebrar ahir a tot el món, el Departament d’Acció Social i Ciutadania inaugura una exposició sobre la història del moviment LGBT a Catalunya.

La mostra, El moviment en imatges, ja es va poder veure fa uns anys al Palau Robert de Barcelona. Des d’aleshores ha voltat per diferents municipis de Catalunya (fa poc es va poder veure a Badalona) i ara torna a la capital catalana. En concret es podrà visitar fins el 28 de maig al DIXIT, el Centre de Documentació de Serveis Socials, ubicat a Palau de Mar (Plaça Pau Vila, 1).

L’exposició repassa, mitjançant documents gràfics i audiovisuals, el que ha significat el moviment a Catalunya. La intenció de la mostra es ajudar a eliminar tòpics a l’entorn del col·lectiu. Avui, a les 18 h,  l’escriptora Isabel Franc pronunciarà la conferència Curiositats d’una comunitat poc comuna per inaugurar l’exposició. Coneixent a la Franc segur que serà una xerrada divertida.								
                

			

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús