El regne dels friquis

dilluns, 17/05/2010 | General, Música

Diumenge al vespre, mentre els carrers de Barcelona bullien amb les celebracions per la victòria del Barça, als cinemes Alexandra hi havia un grup de gent que cridava en veu alta que eren gent normal. O això ens intentàvem creure. Tot i la competència futbolista, la sala principal del cine de la Rambla de Catalunya es va omplir de públic per assistir a la segona jornada del Rockahulababe, la nova festa de Rakel Mandela, la drag de la màscara mexicana.

Va ser la mateixa Mandela ( a la que un pot insultar i cridar-li tant com vulgui pel mateix preu de l’entrada) la que va definir el que allà passava com la festa dels rarets. I de fet, així va ser. Se suposa que l’objectiu d’aquesta sessió es veure una pel·lícula clàssica de por (ahir va ser El terror llama a su puerta) però això és el de menys. L’autèntica festa està en tot el que passa abans i com el públic interacciona. Una petita llista de les coses que van passar perquè us feu una idea:

-Tres noies (Ai Ume, Endora i Anna) van fer un número de burlesque per trencar el gel.

-Es va projectar un curt, Pestañas asesinas, protagonitzat per tres drag queens guerreres.

-Un parell d’actors van protagonitzar un número de cabaret amb simulacions de fist fucking amb raquetes de tennis.

-Va haver-hi un concurs de disfresses amb un únic concursant anomenat Enzo que es va presentar d’Evita Perón i que va ballar com si fos un ex concursant de Fama, ¡a bailar!.

-Un presumpte faquir, Zr. Klowntolín, es va clavar un parell de claus pels orificis nasals.

-El públic en conjunt va ballar alguns passos de la coreografia de Thriller de Michael Jackson.

-Un imitador d’un imitador d’Elvis Presley va cantar una versió de Sandy de Grease estil John Travolta.

-L’autèntica Laura Palmer sorgida del llac de Twin Peaks va fer acte de presència per donar pas a la pel·lícula de la nit.

Si a tot això li sumeu que també es van repartir crispetes gratis i que tot plegat només costa 7 € no es pot dir que no sigui una activitat econòmica. I diferent. El 20 de juny es farà la tercera edició de la festa abans de les vacances. Si voleu passar una estona divertida i desfogar-vos cridant i insultant al personal, enganyeu uns quants amics i marqueu la data al calendari. Valdrà la pena!

1 comentari

  • Ricard

    19/05/2010 8:59

    Mola! Jo estava celebrant la lliga, però no em perdo la festa del vint de juny

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús