La llista de maig: Luis V

dimarts , 4/05/2010 | DJ, Música

Luis V (o Luis Venegas) és el 50 % dels EY DJ. A ell li he demanat que ens recomani deu cançons per aquest mes de maig aprofitant que divendres punxa al Pop Bar del Razzmatazz. Ho farà a Es una fieshta, la sessió que comparteix amb Niño Fixo.

Tot i que el Luis viu a Madrid i va néixer a Vitòria és català d’adopció. La seva infància i la seva adolescència les va passar a Barberà del Vallès. Però des de que té té 20 anys (ara en té 30) viu a la capital espanyola. Allà es va traslladar per feina i allà està encantat de la vida.

Venegas és un tipus interessant. Ell solet edita tres revistes de projecció internacional que compten amb col·laboracions de fotògrafs de la talla de Bruce Weber o Brett Lloyd. La primera revista que va publicar va ser Fanzine 137, una publicació d’art, fotografia i moda de la que han sortit vuit números. Després va arribar EY! Magateen, una acolorida publicació que celebra la joventut. I la tercera, i la més nova, és Candy, dedicada a celebrar el transvestisme, la transsexualitat i l’androgínia. Són publicacions d’edició limitada i de col·leccionista que es poden aconseguir en botigues seleccionades o a través d’Internet però que són especialment recomanables per la qualitat amb la que estan fetes.

La festa que organitzen els EY DJ acostuma a ser temàtica i aquest divendres han escollit la sèrie de televisió Glee com inspiració. De fet, al Top 10 de Venegas per aquest mes apareixen dos temes de la producció televisiva. I una cançó d’Ana Belén. “A mi sempre m’ha agradat i ara em trobo que amics meus molt joves la descobreixen amb el tema que us proposo. L’hauria de remesclar amb una base més moderna i seria un autèntic èxit”, m’explica. Aquí teniu la seva llista:

1. Physical (Glee Cast Version) – Olivia Newton-John & Jane Lynch

2. Tik Tok – Kesha

3. Agapimú – Ana Belén

4. New Toy – Karl Burton

5. Amor En Estereo – Esther Aranda

6. Upside Down – A-Teens

7. Shut The Fuck Up – Barbra Streisand

8. Love And Caring – Crystal Castles

9. Witchdoctors – Cartoons

10. Hello Goodbye (Glee Cast Version)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús