Més Dancing Queen

dilluns, 26/04/2010 | Clubs, DJ, Música

Aprofitant que ja arriba el bon temps (ara si, creuem els dits!) i que el personal té cada cop més ganes de sortir, el Razzmatazz ha programat una nova sessió de la seva festa petarda, el Dancing Queen. Serà el pròxim divendres 7 de maig i el cartell compta amb alguns noms habituals d’aquesta sessió però també alguna novetat interessant.

Per l’escenari de la sala gran passarà Josmar, amb les seves velles i noves cançons, i Karmele Marchante, que tornarà al local on la passada Setmana Santa ja la van aclamar amb el seu famós tsunami. M’estalvio els comentaris…

Alaska i Mario Vaquerizo també tornaran a fer-se càrrec una estona dels plats per protagonitzar una de les seves eclèctiques sessions. Però sens dubte un dels moments de la nit el protagonitzaran Niño Fixo i Luis Venegas. Els responsables d’Es una fieshta estan preparant una sessió homenatge a Glee al Pop Bar (per cert, si encara no heu vist el capítol d’homenatge a Madonna, ja tardeu!).

Els dos promotors volen que a partir d’avui tothom qui vulgui els envii a través del seu Facebook vídeos amb versions i playbacks de Glee per poder escollir els millors i donar-los l’oportunitat d’actuar aquella nit. Ells mateixos estan preparant la seva pròpia versió del Don’t stop believing que interpretaran a la sala gran just quan acabi Josmar. Us enganxo el vídeo que han fet per promocionar la festa. No es pot dir que els nois no s’ho treballen…


Per cert, mentre ells estiguin a l’escenari, al Pop Bar actuarà Hunx and his punx, la banda que lidera el californià Seth Bogard. El grup ha publicat fa poc un àlbum titulat Gay Singles que conté temes amb noms com Cruising, així que no espereu subtileses. Doneu un cop d’ull al seu nou vídeo…


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús