És la guerra!

dimarts , 6/04/2010 | Clubs, Música

M’ha sorprès llegir aquest dilluns el comunicat de Matinée desvinculant-se del Café Olé Festival del passat 4 d’abril. A la nota de premsa diuen que davant l’allau de trucades i correus electrònics de queixa en relació a la festa celebrada al Razzmatazz volen recordar que ells no tenen res a veure i que no es responsabilitzen de la mala organització. D’aquesta forma recorden que La Leche Festival va omplir i airegen els presumptes problemes de la competència.

Jo estava fora de Barcelona i no em vaig poder passar per cap de les dues festes però segons sembla tots dos locals van omplir. Al Facebook hi ha molts missatges de persones que van anar a alguna de les dues sessions i hi ha de tot: gent que s’ho va passar molt bé i gent que es queixa. Els que van escollir el Café Olé diuen que molts es van quedar sense les samarretes i els CDs promesos. I els que van anar a l’annexe del Palau Sant Jordi asseguren que tot i que en general la sessió va estar ben organitzada, la falta de lavabos (i l’acumulació de públic als mateixos) va ser un problema.

La veritat és que a totes dues festes va haver-hi cues i tot i les pors inicials dels dos grups (Matinée i Discotheque) perquè la cosa no anés bé, va haver-hi públic per a tothom. Això si, que ara a tots dos els surtin els números és un altre cosa. El Café Olé i La Leche Festival són història però la batalla continua. I tot apunta a que serà llarga.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús