Dance with me

divendres, 26/03/2010 | Música

Internet té la gran capacitat de generar ídols de pa sucat amb oli. Un dia t’aixeques, penges un vídeo i al dia següent pots tenir milers de fans. Fins i tot pot arribar un parell de DJ i muntar una festa en el teu honor. Si tu estas convençut de les teves facultats, cap problema! Una mica de cara i endavant. Total, si amb la tonteria et paguen un parell de viatges, potser ha valgut la pena. Els ximples, els altres.

Aquest dissabte trepitjarà el Pop Bar del Razzmatazz un d’aquests últims ídols queer nascut a MySpace i YouTube: Karl Burton. Els responsables de Es una fieshta, Niño Fixo i Luis V -que són molt llestos- l’han convidat perquè animi la vetllada amb les seves cançons i sobretot amb el seu Dance with me. Us enllaço el vídeo que l’ha fet conegut perquè jutgeu vosaltres mateixos.


Us ha impactat? A mi m’encanta la seguretat en si mateix del noi. Només cal que busqueu una mica i trobareu a la xarxa uns quants vídeos més protagonitzats per aquest personatge que es confessa fan dels 80 i que cita com a referents a David Bowie i Mecano. Un cop posats, mireu el vídeo parodia que Niño Fixo i Luis V han preparat per l’ocasió.


Ara només us falta escollir el vostre look Tropical Lipstick i ja estareu preparats per la sessió. Algú més es vol fer famós?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús