Homenatge al Satanassa

diumenge, 21/03/2010 | General

El Satanassa va ser un dels clubs pioners de l’ambient barceloní. Situat al número 27 del carrer Aribau va marcar una època amb la seva decoració kitsch, la seva música variada i el seu ambient extravagant. Sembla ser que hi ha gent que enyora el local. Fins i tot hi ha un grup al Facebook que el recorda amb 280 membres. Avui que un altre bar del Gaixample està d’aniversari (el Punto celebra els 20 anys) hi ha un altre club de la zona que s’ha posat nostàlgic i ha organitzat una festa d’homenatge al desaparegut bar.

Els responsables del Viruss Club (Aribau, 81) han aprofitat la seva proximat a l’històric local per muntar una festa petarda que vol recordar un bar que va ser mític per a molts. Per això comptaran amb personal que va treballar al club com un dels encarregats i cambrers, Sebas, o un dels transformistes que encara es mou per l’ambient i que va començar allà, Sergio Satanassa. Els nostàlgics ja ho sabeu: aquesta és la vostra tarda. Teniu projeccions i perruques al Viruss Club i un copiós berenar gratis al Punto.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús