Jeff Mills al Razz

divendres, 19/03/2010 | Música

Va costar ahir que el Razzmatazz s’animés, però al final Jeff Mills no falla i quan la vaca sagrada del techno va sortir a l’escenari a la mitjanit la sala tenia un bon aspecte. Això si, ni cues ni aglomeracions per veure punxar al DJ nord-americà que com sempre va complir.

Diuen que tècnicament és el millor DJ del món i segurament és cert. Acostumats a veure als discjòqueis a la seva cabina, sorprèn observar com punxa agenollat i amb tots els aparells al terra. Només li va caler un minut per ficar-se a tot el públic a la butxaca. Tothom va deixar de ballar al voltant de la pista i es va acostar a l’escenari per veure de prop la sessió d’aquest home capacitat per punxar 70 discos per hora. Ahir el Razz va ser una festa i a més d’un se li va sortir el cor per la boca.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús