La Leche Festival vs Café Olé

dilluns, 15/03/2010 | DJ, Música

Diumenge 4 d’abril. Aquest és el dia escollit per alguns dels grups empresarials nocturns més importants de Barcelona per enfrontar-se en una autèntica batalla campal. En plena Setmana Santa, Matinée i Discotheque han muntat dos macrofestivals house de característiques similars i que coincideixen pràcticament en format i duració. Els fans de la cultura de club esteu d’enhorabona: aquell dia tindreu reunits en un parell de locals a una col·lecció de DJ que no tindrà res a envejar a una nit d’agost a Eivissa. Això si, els ànims estan caldejats i a Matinée –que van ser els primers en escollir el dia- estan que es pugen per les parets per la forma de contraprogramar de la seva competència. Això és la guerra.

Opció 1

Els pòsters ja envaeixen la ciutat. Matinée està muntant La Leche Festival, una macrofesta que començarà a les 20 h del atrafegat diumenge i que durarà unes deu hores. L’escenari serà el Sant Jordi Club i els encarregats de fer ballar al personal seran els membres de la macroplantilla de DJ de Matinée al complert: J.Louis, Taito Tikaro, André Vicenzzo, Paco Maroto, Javi Always i Lydia Sanz, entre d’altres. L’estrella convidada serà una de les figures més representatives del house espanyol, Rebeka Brown. La cantat tornarà a demostrar la seva capacitat vocal durant una sessió extra large que comptarà amb 50 ballarins del grup d’oci, un gran escenari i diverses performance. Al tractar-se d’una festa de La Leche s’aconsella al personal que es vesteixi de blanc. La llet també serà l’ingredient principal d’algun dels xous eròtics que es faran durant la nit. Amb l’entrada us regalaran una samarreta.

Opció 2

El Café Olé es multiplica per cinc aprofitant el diumenge de Resurrecció. Per un dia, la gent de Discotheque traslladarà la seva marca eivissenca (que va ser propietat de Matinée durant set anys) al Razzmatazz. La seva festa començarà una mica abans, cap a les sis de la tarda, i durarà dotze hores. Cada sala serà responsabilitat d’algun club o sessió que s’ha fet o es fa de forma regular a la ciutat: Devotion, New York, Revox o Lokotron es repartiran els espais. Entre els molts DJ que punxaran hi ha Pablo Kopanos, Hugo Sánchez, Rafa Ariza, Iordee o Javier Medina. L’estrella especial de la festa serà –atenció- la periodista de Sálvame, Karmele Marchante, a qui han convidat no sabem exactament perquè a cantar allò del tsunami. Serà la nota freak d’una nit que també comptarà amb l’animació de Miss Davilota, els Monstruos de Ibiza o Sergio Satanasa. Amb l’entrada us regalaran una samarreta i un CD.

Segurament, en un dia així, els clubbers tindreu el cor dividit. Podeu optar per una oferta o podeu acabar passant una estona per les dues sessions: vist com està el pati no seria estrany que alguna de les sessions acabés repartint polseres per entrar gratis a darrera hora. De moment, les entrades anticipades són força assequibles: la festa de Matinée costa 20 € i el Café Olé, 15 €. I a vosaltres, quina opció us tira més?

4 comentaris

 • souverdj

  15/03/2010 16:31

  Doncs jo ho tinc clar aquella nit: Somoslas a la [2] d’Apolo !!!
  ; ))

 • luis

  16/03/2010 1:31

  Yo prefiero Cafe ole en vez de los de Garrule…ya han demostrado durante años lo mal que tratan a la gente y la de garrulos que van a ellas

 • pedro

  16/03/2010 1:34

  los de matine jamas han sido propietarios de nada han sido gestores y por cierto fueron echados a patadas de calle tarragona por turbios asuntos de dinero

 • Luis

  16/03/2010 7:51

  Sin dudar ire al Razzmatazz al Cafe Ole, la ultima vez que fui a in Matinee, me dio tanto asco ver un par cosas, que no ire mas. Mejor dj de todos estos, Pablo Kopanos. Nos vemos en el Cafe Ole…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús