La llista de Jordi Chicletol

dimarts , 2/02/2010 | DJ, Música

El temps vola, ja som al febrer i ja queda menys pel bon temps! Amb el nou mes us ofereixo una nova llista amb unes quantes suggerències per animar-vos el dia. En aquesta ocasió és obra del DJ Jordi Chicletol, l’artífex de mogudes com La Rara i un habitual als plats de sales com el Pop Bar del Razzmatazz o La [2] d’Apolo.

El Jordi és de Barcelona, té 24 anys i està a punt d’acabar la carrera de Disseny Gràfic. El noi (a qui sempre veureu vestit per l’ocasió i saltant en les seves energètiques sessions) té bon gust i es nota amb la seva llista d’artistes favorits: Roisín Murphy, Annie, Calvin Harris o Lady Gaga, entre d’altres. Aquest és el seu electrònic ‘Top 10′ de febrer:

1. Nadia Oh – Hot like wow

2. Armand Van Helden – Playmate (Jesse Rose Remix)

3. Brown Eyed Girls – Abracadabra

4. Lady Gaga – Monster

5. Major Lazer – Keep it goin’ lauder (Tommie Sunshine Remix)

6. Asher Roth – I love collage (No Big Deal Remix)

7. Friendly Fires – Paris (Aeroplane Remix)

8. Uffie – MC’s Can Kiss

9. Mariah Carey vs. Bag Raiders – It’s like that (Mashup by Mr. K)

10. Tinchy Stryder – You’re not alone

Moltes gràcies al Jordi per la seva llista i, sobretot, per incloure a les Brown Eyed Girls, les Girl Aloud coreanes, grup que cal reivindicar a Europa ja! Si voleu saber més coses del Jordi aquí trobareu el seu blog que té uns enllaços encara més interessants. La seva pròxima sessió a Barcelona serà el 25 de febrer al Razz. Evidentment, no faltarà cap d’aquests temes així que si us voleu preparar comenceu a pitjar els enllaços i deixar-vos portar pel ritme de les seves propostes.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús