Bye bye Penelope!

dimarts , 19/01/2010 | Clubs

El mes de gener és un mes dur per les discoteques de Barcelona. Després de les festes nadalenques i amb el fred sembla que a la gent li costa sortir. Això es nota en l’aforament del locals. Dos exemples: poques vegades s’ha pogut ballar tan ample en sessions com el Club Tropicana o la Rara el passat dijous i divendres, respectivament, al Cabaret Berlín i al Razzmatazz. Aquestes són dues festes en les que normalment no s’hi cap i la setmana passada van registrar dues de les entrades més fluixes que els seus responsables recorden.

Amb aquest panorama, hi ha qui perd els nervis. El passat cap de setmana una de les grans apostes del clubbing barceloní per aquest 2010 ja no va obrir portes. Es tracta de Penelope, el club que el passat mes de novembre es va inaugurar a l’antiga Discothèque del Poble Espanyol. La sala va néixer amb la idea d’oferir alguna cosa més i se’ns va presentar amb un nou concepte: clubbing en 4D. Però això no ha estat suficient. De moment, la discoteca està tancada i en pocs dies començaran unes obres de reforma. Segons els seus responsables, l’objectiu és que el club pugui tornar a obrir portes en uns mesos. Ho farà amb una nova línea musical “més vanguardista i més fresca”, ens asseguren. De moment, no expliquen gran cosa i són força hermetics amb el futur de la sala. Això si, diuen que quan torni, serà la bomba.

El tancament de Penelope també tindrà una víctima col.lateral. Diumenge, la sala encara va acollir el Sundace, la festa que el grup Matinée organitza allà cada diumenge des de fa també poques setmanes. Però potser va ser la última. En les próximes hores els responsables dels dos grups d’oci implicats acabaran de dedicir que fan. Però tot sembla indicar que la nova sessió dominical del Matinée podria haver passat a millor vida a l’espera de trobar una nova ubicació. Ja poden posar autobusos gratuïts des de la Plaça Espanya, que si la gent pensa que un club està lluny, moure’ls costa un imperi.

2 comentaris

  • I can hear music

    21/01/2010 13:04

    Ostres, doncs em pregunto on dimonis faran aleshores el concert de Vampire Weekend! No, si jo ja ho vaig dir que era una mala idea que el fessin allà… Per cert, he fet un post de Glee que crec que t’agradarà n_n

  • Vampire Weekend, sensesostres? | I can hear music

    21/01/2010 13:40

    [...] en un post del meu col·lega blocaire (té tela, la parauleta) Josep Maria Sarri, que la discoteca Penélope Barcelona, que s’havia instal·lat al Poble Espanyol allà on hi [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús