Oriol Lladó

Oriol Lladó Esteller (Badalona, 1971). Se’m pot presentar com un periodista especialitzat en noves tecnologies, cultura i medi. A hores d’ara participo en diferents projectes vinculats amb la comunicació corporativa i 2.0 amb l’Estudi Ramon Folch, Ara Idees, el Servei de Llengües de l’UPC i la Fundació Roger Torné, entre d’altres organitzacions i institucions.

Escric quinzenalment a Sostenible.cat, revista de referència en els temes de sostenibilitat a Catalunya i regularment al bloc de la Fundació Escacc i de Media.cat. Tinc una secció fixa a la revista d’Òmnium Cultural i una altra de quinzenal a l’espai Extraradi de Com Ràdio sobre medi.

Formo part activa de la catosfera des de l’any 2005, amb un blog de viatges escrit conjuntament amb la periodista Laura Garcia. A hores d’ara, escric a dos blogs: el que teniu a les pantalles, a Time Out, des del setembre de 2009 i un altre a Mes Vilaweb, reencarnació d’un primer blog (2006) a blogspot.

Tinc una presència activa al món 2.0: a Flickr (febrer de 2006), Twitter (gener de 2008), Facebook (novembre de 2007), delicious (2007) o Youtube (febrer 2006). La meva web professional la podeu trobar a oriolllado.cat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús