El naufragi de Pollock

dijous, 9/12/2010 | Retalls

Diu Jackson Pollock de la seva pintura: “Prefiero los palos, las espátulas y la pintura fluida que gotea y se escurre, e incluso un empaste espeso a base de arena, vidrio molido u otros materiales inusuales adicionados. Cuando estoy en la pintura no me doy cuenta de lo que estoy haciendo.” Jo tampoc em vaig adonar de què feia quan el dilluns passat treia l’Iphone per enfocar aquest tros de platja a Port de la Selva. Unes hores després, un amic em feia adonar de la coincidència: sembla una tela del Pollock! Coincidència? El pintor parlava d’un “període de temps per acostumar-se” a la pintura, una mena de distància necessària per entendre-la allò que et va empényer a fer el ‘click’. I sí, ja deu ser això…

Etiquetes: ,

4 comentaris

 • Albert

  09/12/2010 15:13

  Carai, Jackson Pollock ho deia en espanyol?

 • Albert

  09/12/2010 15:13

  Carai, Jackson Pollock ho deia en espanyol?

 • Oriol Lladó

  09/12/2010 15:15

  Touché! ;-) Albert, ho vaig agafar de la Wikipedia en castellà (tal i com està citat). Quan tingui un moment faig la traducció, ja que, en efecte, o ho poses en la llengua original o en la llengua del blog. Gràcies!

 • Oriol Lladó

  09/12/2010 15:15

  Touché! ;-) Albert, ho vaig agafar de la Wikipedia en castellà (tal i com està citat). Quan tingui un moment faig la traducció, ja que, en efecte, o ho poses en la llengua original o en la llengua del blog. Gràcies!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús