Jordi Cirach

Hola! Com estàs? Em presento. Em dic Jordi Cirach i vaig néixer a Badalona al 1990.

Com veus a la capçalera de la pàgina web, sóc Articulista  i Redactor de Continguts especialitzat en comunicació d’actualitat i informació, noves tecnologies i cultura per diferents mitjans de comunicació. També poso la veu com a Locutoradministro les xarxes socials d’Internet com a Community Manager i també sóc creador d’estratègies relacionades amb el Social Media per diferents empreses.

Sóc una persona molt inquieta i que sempre té mil projectes al cap. A grans trets em considero una persona alegre, optimista, creadora, sobretot molt apassionada i que gaudeix fent la seva feina.

Sóc una persona que participo activament en el món de l’actualitat informativa i cultural.

Et proposo que si vols saber més coses de mi, visitis la meva pàgina web JordiCirach.cat o visitis el meu blog JordiCirachBlog.cat 

Ah, per cert, també ens podem seguir a la xarxa a Facebook, Twitter o Instagram.

Si et vols posar en contacte amb mi, només cal que m’escriguis a jordicirach@gmail.com i serà un plaer saludar-te!

Sobre L’imperdible

Potser no ho saps, però aquest blog té molta història. Ens remuntem al 2009 que és quan vaig crear aquest blog sota el nom de “L’imperdible de l’Ànima”. Va néixer ja que hi havia una mancança a Internet de pàgines web que aglutinessin tota l’oferta cultural de Catalunya i en llengua catalana, així com les últimes tendències en disseny, moda o art però sense oblidar les festes, celebracions i tradicions populars.

Des de llavors, aquesta pàgina web, ha sigut reconeguda per arriscar en un nou format d’informació cultural, més propera amb el visitant web, on el propi visitant pogués participar mitjançant comentaris d’opinió i recomanant-nos les seves experiències. Des dels seus inicis “L’imperdible de L’Ànima” ha sigut una pàgina on les xarxes socials d’Internet han tingut i tenen un valor molt important, ja que des d’aquestes xarxes el visitant interacciona amb el portal amb comentaris, suggeriments i també queixes.“L’imperdible de L’Ànima” va ser un dels portals web/blog culturals més visitats de Catalunya, un bon exemple d’aquest èxit va ser els premis atorgats a la web, així com les entrevistes en diversos mitjans de comunicació.

Al novembre del 2010 “L’imperdible de l’Ànima” va passar a mans del Diari Ara com a blog de la revista Time Out Barcelona, on va canviar el nom per “L’imperdible” i es va especialitzar a informar sobre l’actualitat i les tendències culturals de Barcelona, però també de manera puntual a Catalunya. El dia 9 de novembre del 2010 es va crear el primer post de “L’imperdible” en aquest domini actual.

  • Premis, guardons, col·laboracions i mitjans de comunicació:

Recomanació de la Fundació puntCAT
Maig 2011
La Fundació puntCAT (empresa privada del domini .CAT) recomana “L’imperdible” en la seva secció “La web del dia” com una pàgina web que promou els actes culturals d’importància de Catalunya.

Imatge capturada

5è Finalista al Premis Blocs Catalunya a millor bloc cultural de Catalunya.
Des del agost 2010-octubre 2010
En els Premis Blocs Catalunya, “L’imperdible”, va quedar en una cinquena posició amb un total de 2803 vots. La pàgina web “Bitscatalans.com” va fer un post dels Premis blocs catalunya 2010 destacant “L’imperdible de l’Ànima” com a pàgina finalista a aconseguir el premi en la categoria de cultura. (Accedir a la pàgina)

Fotografia de “Els Premis Blocs Catalunya 2010″ on apareix L’imperdible de L’Ànima

“L’imperdible” mitjà de comunicació oficial del festival Ingràvid.
Setembre 2010
“L’imperdible” és el mitjà de comunicació oficial del festival de cultura contemporània de l’Empordà “Ingràvid” (un dels festivals més importants de la comarca). (Accedir al contingut).

Captura de l’última pàgina de crèdits del programa del festival

Recomanació de “L’imperdible” per l’empresa BCNCultura .
Agost 2010
“L’imperdible de l’Ànima” va ser recomanat per l’empresa BCNCultura en la seva pàgina web com a bloc d’actualitat cultural.

Entrevista personal al diari La Vanguardia en referència al meu bloc “L’imperdible” .
Agost 2010
Donat l’èxit del blog “L’imperdible” el diari La Vanguardia em va realitzar una entrevista personal en referència al bloc. (Accedir al contingut)

Captura de l’entrevista.

Recomanació de “L’imperdible” per l’empresa de traducció Tradon-line.
Febrer 2010
L’empresa de traducció francesa Tradon-Line, recomana en un article a la seva pàgina web, “L’imperdible” com a pàgina de referència a Catalunya en l’àmbit cultural.

Recomanació de “L’imperdible” pel Grup Editorial 62
Gener 2010
La líder editorial catalana Grup Editorial 62 recomana en la seva web Nosaltres Llegim, “L’imperdible”  com a bloc literari i cultural en llengua catalana. (Accedir al contingut)

Imatge capturada de “Nosaltres llegim”.

Recomanació de “L’imperdible” per part de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio
Desembre 2009
La pàgina web d’actualitat i informació de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, 324.cat, va recomanar amb un article “L’imperdible” com a pàgina d’actualitat i tendències culturals.

Publicació en qualitat de recomanació cultural en la revista Literata
Març 2009
La revista barcelonina de literatura Literata, en la seva publicació mensual, va recomanar el meu bloc “L’imperdible” com a pàgina d’actualitat literària en la seva edició impresa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús