Presentació del programa @33_revolucions a l’#AntigaFàbrica @EstrellaDammCat #33R #festa33R

divendres, 18/01/2013 | Espais i Botigues, Fotografia, Música i Concerts, Reportatges, Televisió i Ràdio

Ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, es va presentar el programa “33 revolucions”, un nou programa que s’emet al 33 aquest diumenge, on podrem descobrir el talent musical del nostre país de la mà dels seus protagonistes.

©JordiCirach.cat

La presentació es va voler celebrar amb una gran festa amb actuacions musicals presentada per la periodista Txell Bonet, on vam poder escoltar algunes cançons de Joan Colomo, SanJosex, Ernest Crusats (La Iaia), entre d’altres.

©JordiCirach.cat

Unes estrelles van ajudar a baixar unes pastes farcides de cabell d’àngel i de crema que ens van oferir, per ajudar a matar la gana.
Entre actuació i actuació, el públic es divertia enviant tweets etiquetats amb #festa33R, que després es projectaven a una pantalla situada en el mateix escenari.

©JordiCirach.cat

©JordiCirach.cat

Aquest programa, que s’ha plantejat com un documental de creació al voltant de la vida del músic, hi participen: Refree, Maria Rodés, Raynald Colom, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Oliva Trencada, La Iaia, Maika Makowski, Sanjosex, The New Raemon, Las Migas, Joan Colomo, El Petit de Cal Eril,Senior i el Cor Brutal i Esperit!.

©JordiCirach.cat

Així doncs, no em cal dir res més. Aquest diumenge tots davant el televisor per veure el “33 revolucions”!

Trobaràs més fotos al meu Facebook!

I recorda que també em pots trobar a Twitter i Instagram, ens seguim?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús