Presentació del llibre d’@AngelLlacer #PareceDificilPeroNoLoEs

dimecres, 21/11/2012 | Espais i Botigues, Llibres i Revistes

Instagram: @jordicirach

Ahir La Casa del Llibro de Passeig de Gràcia, va acollir la presentació del llibre d’Àngel Llàcer “Parece difícil, ¡pero no lo es!”.

Un acte presentat per Santiago Segura, assegura (i perdó per la rima) una bona estona entre bromes i somriures. El director de cine va opinar que li semblava un llibre entretingut, fàcil de llegir i coherent.

A l’acte també hi era el músic Manu Guix, que va amanir la presentació tocant el piano en diverses ocasions. L’autor de llibre, l’Àngel Llàcer, va llegir en veu alta un conte que podem trobar en el seu llibre i va cantar diverses vegades.

La complicitat entre públic i els presentadors va assegurar moltes bones estones. A continuació et mostrem una d’elles, on Llàcer demana al públic que canti i interpreti la cançó “L’oncle Tomàs tenia un gat”.

“Parece difícil, ¡pero no lo es!” és un llibre que Santiago va opinar que era d’autoajuda, però Àngel Llàcer li va assegurar que no. És un llibre on podem trobar anècdotes i formules per trobar l’èxit personal o almenys aquell que li ha funcionat al famós presentador de televisió.

Serà qüestió de descobrir-ho.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús