Primer llibre de poesia il·lustrada interactiva, audiovisual i multimèdia del món.

dijous, 5/04/2012 | Art, Disseny i Decoració, Llibres i Revistes, Tecnologia i Internet

Títol impactant, que crida l’atenció, i és que dir que som els precursors d’alguna cosa a nivell mundial sempre és motiu d’orgull.

Així doncs, tinc l’orgull de presentar-vos una aplicació per iPad revolucionària, és tracta, tal i com explica el títol, el primer llibre de poesia il·lustrada, audiovisual i multimèdia del món, que ha realitzat l’equipo Ubico Studio. Aquesta aplicació rep el nom de “Unlimited Sobrassada” i és un poemari interactiu i audiovisual del poeta Jaume C.Pons Alorda i l’il·lustrador Tòfol Pons.

Aquesta aplicació ofereix diverses possibilitats als lectors com realitzar una ruta poètica veient el vídeo i recitant poemes emblemàtics de la ciutat de Barcelona, escoltar els poemes amb l’idioma original i llegir-ho, traduït fins a 5 idiomes, interactuar amb les il·lustracions, llegir poemes amb català a la pàgina de l’esquerra i la traducció en 5 llengues a la dreta, etc.

El prestigiós poeta Màrius Sampere als seus 84 anys és l’encarregat del pròleg d’aquesta edició. L’App/Llibre interactiu es presentarà aprofitant la Fira de l’Arts Libris per Sant Jordi a Barcelona.

I és que això és el futur, el futur del paper passa per la innovació i per un mètode diferent d’interactuar amb la literatura. Això sí, les lletres perduren, i tant siguin veure-les impreses en paper, com emeses en un aparell, sempre seran les protagonistes i mestresses de les nostres emocions.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús