“ReparaCiudad”. Anunciar desperfectes de la teva ciutat en una aplicació.

dimarts , 22/11/2011 | Tecnologia i Internet

L’empresa catalana “Open Data Cities” ha realitzat una aplicació telefònica gratuïta anomenada “Repara”, on podem anunciar diferents desperfectes que trobem pel carrer de la nostra ciutat.

El funcionament és molt senzill, es realitza una fotografia del desperfecte i apliques un comentari, no cal dir on es troba ja que aquesta aplicació et localitza, i s’envia directament al consistori, amés després es pot publicar a twitter o facebook.

Alguns ajuntaments catalans com el de Berga i Vidreres ja han comprat els seus serveis, i alguns municipis de l’àrea de Barcelona també semblen estar interessats, tot i així algunes ciutats de Suïssa i Rússia ja negocien amb aquesta empresa.

Aquesta aplicació la podem trobar en català.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús