Conèixer l’art a través d’un “popurri” interessant.

dimecres, 16/11/2011 | Art, Llibres i Revistes

Portada del llibre

“Los diccionarios del arte” de l’editorial Electa ens ofereix una col·lecció de diferents llibres on podem conèixer l’art d’una forma molt interessant a través de la seva iconografia, anècdotes o curiositats. Els temes són diversos, podem escollir entre 17, com “Geografía y viajes imaginarios”, “El cuerpo humano”, “Iconos y santos de Oriente”, “Jardines y laberintos”,etc, com podeu veure per triar i remenar.

El preu d’aquests llibres és bastant econòmic, de fet “La Casa del Libro” ens ofereix qualsevol llibre d’aquesta col·lecció per uns 9,99€. Són llibres a color amb una definició de fotografia bastant bona, força bé documentats i amb més de 390 pàgines aproximadament. És una bona manera d’iniciar-se i també aprofundir en el coneixement de diversos temes, d’una forma molt visual, clara i entenedora.

“Los diccionarios del arte” altament recomanable.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús