REPORTATGE: Tendències en Moda per HOME. Les novetats de les marques.

dimecres, 21/09/2011 | Moda, Reportatges

Avui en aquest reportatge parlarem sobre les tendències en moda d’home, en un següent post parlarem també de dona. Veurem allò que és i serà tendència aquesta tardor i hivern, fent un repàs per les col·leccions de marques més o menys econòmiques, destacant quina serà la peça estrella de la temporada, així com els colors, teixits i complements de moda indispensables. Comencem posant en anàlisi les marques més cares com (Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Prada, Tommy Hilfiger…) i després les més assequibles (Blanco, H&M, Pull and Bear…)
Així doncs no cal dir res més, bé si que espero que els agradi aquest reportatge i que ara nois, ja no teniu excusa per quedar-vos callats en converses de moda i tendències.

Encetem el reportatge amb la firma ultracara de Dolce & Gabbana no apte per totes les butxaques i molt menys en aquest context de crisis. Si ens fixem en les fotografies, els colors que tornen són molt bàsics, el blanc i negre de tota la vida però que marquen l’elegància, potser la marca no s’arrisca en els colors però sí en nous acabaments i textures, com és en el cas de les americanes on el borrissol (terciopelo) és present i amb colors no massa vius com el vermell intens. Les camises blanquíssimes i sempre acompanyades d’alguna altra peça de negre o de color marró. Com veuen les corbates són inexistents, perquè torna el llacet.

Pel que fa a la roba més esportiva, la de cada dia, doncs veurem que tampoc hi han grans canvis a la temporada passada. El color estrella serà el marró, que durant aquestes temporades havia protagonitzat el negre, i en qualsevol peça com pantalons, armilles, camises, etc. Pel que fa a les combinacions sempre serà una peça a sobre d’una altra, és a dir una peça donarà el protagonisme, com una camisa d’un color més cridaner i l’altra peça d’un color a conjunt l’acompanyarà com és una dessuadora que com veuen els dissenys són de quadres. Si ens fixem en un detall les botes aquesta temporada són tendència i sobretot visibles, perquè el pantaló es tornarà a arremangar.

Una crítica a la marca i és que trobo que la col·lecció de Dolce & Gabbana per roba esportiva és molt similar a la de Pull and Bear.

Giorgio Armani destaca per les línies rectes, pels colors suaus i pel borrissol (terciopelo), el complement indispensable per aquesta tardor/hivern 2011 per home són les bosses de mà, de diferents mides i textures, i són extrapolables a totes les marques, però s’ha de dir que Armani va ser una de les primeres en posar aquest complement per home en tendència.

Prada és una marca que cada vegada més arrisca per l’home, en colors, fibres, textures, etc. Pel que fa a les textures les camises de Prada són les més originals, combinen els colors brillants amb els negres, i per la superposició d’una peça destacada per una altra que no ho sigui tant. Prada aposta per les jaquetes llargues, i pels polos de colors marrons.

Si veiem Tommy Hilfiger aposta pels colors de la marca (blanc i vermell) i amb el negre també. I per la superposició no d’una capa sinó de tres i quatre, i és que la qüestió és no passar fred.

Podríem destacar moltes més marques importants i d’un nivell econòmic alt, però sincerament la majoria de persones, com jo i com tothom ens anem a les grans marques molt més econòmiques i moltes vegades amb peces totalment comparables amb les grans marques més cares. És per això que començarem amb la marca Blanco una de les meves favorites.

Blanco destaca sempre pels colors, és una marca que sempre ha estat reconeguda per la combinació fantàstica de colors cridaners amb sobris. Aquesta temporada de tardor/hivern veurem com els colors crema són tendència, també les jaquetes llargues d’aquest mateix color i els texans blaus de tota la vida. Tot això superposat per mil capes, i una bona ajuda seran els cardigans o les dessuadores.

La combinació de la xupa de tota la vida, amb la corbata negra i la camisa blanca és una bona combinació per anar vestit elegant però informal i amb un toc canalla. Com veuen els pantalons torna el pitillo i de colors diversos com el groc/crema i sempre arremangats per ensenyar  les botes.

Un complement indispensable seran les bufandes llargues i molt gruixudes, això no passa de moda…

Parlem de H&M una de les grans. Aquesta temporada ha tornat les jaquetes amb botons al costat, llargues i de colors militars. Les bufandes són totalment indispensables, i els colors grisos són també protagonistes.

Les peces de punt també són protagonistes aquesta temporada, juntament amb els pantalons xinesos de color crema.

I acabem aquest reportatge amb Pull and Bear una de les marques més importants pels joves, i que m’agrada molt. Aquesta marca aposta pels jerseis de coll alt, i pels abrics militars, les dessuadores i els pantalons texans seran també unes peces indispensables pel nostre armari.

També els colors com el vermell es combinen perfectament amb pantalons blau marí, jerseis, o camises.

Bé, i això és tot. Espero que us hagi agradat i que em deixeu els vostres comentaris al post, d’aquesta manera em podreu recomanar altres looks que també estiguin de moda! És tot l’imprescindible per anar molt guapos/as aquesta tardor/hivern!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús