#10 Quadern d’estiu: “Últim apunt d’aquest Quadern d’Estiu.”

dimecres, 7/09/2011 | General

A partir del dia 12 de setembre comencen els nens anar a l’escola, els adolescents l’institut, i els més grans encara ens haurem d’esperar una setmana encara per començar la universitat. També a partir del dia 12 comença la temporada L’imperdible, amb novetats que veureu el web, i com sempre amb l’afany de cobrir tota la informació i l’oferta cultural barcelonina; tot i així podeu veure com ja des del dilluns dia 5 oferim als nostres lectors una especial edició en celebració a la Diada Nacional de Catalunya.

Durant aquest estiu, hem vist com blocs i pàgines webs tancaven durant aquest mesos de relax, des d’aquest espai durant tot l’estiu he confeccionat aquesta secció anomenada “Quadern d’estiu” on us explicava el meu estiu, però també us recomanava alguns concerts, exposicions o performance per fer durant aquest agost a la ciutat.

Correfoc de la festa major de la meva localitat.

Ja també des de dilluns ha començat la temporada emissores de ràdios i teles, com és el cas de TV3 i Catalunya Ràdio. Potser enguany qui ha modificat més la seva graella ha sigut Catalunya Ràdio en comparació amb TV3 que molts espais i programes de la cadena es mantenen, tot i esmentant la desaparició de Josep Cuní a “Els Matins”, a “8 al dia” el nou programa del periodista a la cadena 8TV.

Focs artificials en el fi de la festa major

Aquesta tardor s’espera una tardor agitada, des del punt de vista polític amb les eleccions que s’acosten a una velocitat encegadora, i també cultural amb la presentació fa uns dies de la nova novel·la de Jaume Cabré “Jo confesso”, i també La Setmana del Llibre en català d’aquí pocs dies, a més a més amb la Mercè d’enguany que ja és aquí aquí… però tot això en parlarem extensament en el decurs d’aquests dies.

Per la meva part, només haig d’agrair com sempre als meus estimats lectors i fascinats del món cultural, la vostra lectura d’aquest bloc i d’aquest “Quadern d’estiu” però també de tots els articles, seccions i especials que encara han de començar durant aquest any. Així d’aquesta manera amb aquest número rodó #10 dono per finalitzat aquest “Quadern d’estiu” que ens ha acompanyat durant aquests mesos d’agost i principis de setembre. I diguem “hola” al començament de la nova temporada el pròxim dilluns dia 12 aquí a L’imperdible.

Molt bon final d’estiu 2011!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús

#10 Quadern d’estiu: “Últim apunt d’aquest Quadern d’Estiu.”

dimecres, 7/09/2011 | General

A partir del dia 12 de setembre comencen els nens anar a l’escola, els adolescents l’institut, i els més grans encara ens haurem d’esperar una setmana encara per començar la universitat. També a partir del dia 12 comença la temporada L’imperdible, amb novetats que veureu el web, i com sempre amb l’afany de cobrir tota la informació i l’oferta cultural barcelonina; tot i així podeu veure com ja des del dilluns dia 5 oferim als nostres lectors una especial edició en celebració a la Diada Nacional de Catalunya.

Durant aquest estiu, hem vist com blocs i pàgines webs tancaven durant aquest mesos de relax, des d’aquest espai durant tot l’estiu he confeccionat aquesta secció anomenada “Quadern d’estiu” on us explicava el meu estiu, però també us recomanava alguns concerts, exposicions o performance per fer durant aquest agost a la ciutat.

Correfoc de la festa major de la meva localitat.

Ja també des de dilluns ha començat la temporada emissores de ràdios i teles, com és el cas de TV3 i Catalunya Ràdio. Potser enguany qui ha modificat més la seva graella ha sigut Catalunya Ràdio en comparació amb TV3 que molts espais i programes de la cadena es mantenen, tot i esmentant la desaparició de Josep Cuní a “Els Matins”, a “8 al dia” el nou programa del periodista a la cadena 8TV.

Focs artificials en el fi de la festa major

Aquesta tardor s’espera una tardor agitada, des del punt de vista polític amb les eleccions que s’acosten a una velocitat encegadora, i també cultural amb la presentació fa uns dies de la nova novel·la de Jaume Cabré “Jo confesso”, i també La Setmana del Llibre en català d’aquí pocs dies, a més a més amb la Mercè d’enguany que ja és aquí aquí… però tot això en parlarem extensament en el decurs d’aquests dies.

Per la meva part, només haig d’agrair com sempre als meus estimats lectors i fascinats del món cultural, la vostra lectura d’aquest bloc i d’aquest “Quadern d’estiu” però també de tots els articles, seccions i especials que encara han de començar durant aquest any. Així d’aquesta manera amb aquest número rodó #10 dono per finalitzat aquest “Quadern d’estiu” que ens ha acompanyat durant aquests mesos d’agost i principis de setembre. I diguem “hola” al començament de la nova temporada el pròxim dilluns dia 12 aquí a L’imperdible.

Molt bon final d’estiu 2011!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús