#9 Quadern d’estiu : “Avui ja és 1 de setembre”.

dijous, 1/09/2011 | General

Avui fa un mes que vaig titular un article d’aquest “Quadern d’estiu” amb “Avui ja és 1 d’agost”. I sense adonar-nos ja som al setembre. El setembre és un mes que m’agrada, recordo aquest mes on em retrobava amb els amics de l’escola després de les vacances d’estiu, el moment d’estrenar bolígrafs i material escolar, i s’hi s’esqueia també motxilla. Setembre l’anomeno el mes de la transició.

Església major de Santa Coloma de Gnet.

La transició de la calor més xafogosa als primers ruixats de la tardor, amb les fulles dels arbres arraconades a les voreres, i el començament dels primers dies de fred arrecerats a un cafeteria. La transició de les vacances d’estiu a la rutina diària dels nens a l’escola i els pares a la feina. La transició de guardar la roba d’estiu per la roba d’entretemps. La transició de l’avorrida programació d’estiu a la programació de temporada de ràdios i televisions. La transició del que tot torna a començar una altra vegada. Així és com visc el setembre.

Aquí a L’imperdible, a partir del 5 al 11 de setembre podreu veure durant una setmana un especial dedicat a la Diada Nacional de Catalunya amb totes les activitats que es realitzaran a Barcelona amb motiu de la diada. I a partir del dia 12 de setembre us posarem al dia amb les novetats referent als llibres, música, moda,… tot això i molt més a partir del 12 de setembre a L’imperdible.

Recordem també que el dia 11 de setembre donaré per finalitzat aquest especial “Quadern d’estiu”, i començarem la temporada a partir del 12 de setembre a L’imperdible, i l’especial Diada del 5 al 11 de setembre.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús