#8 Quadern d’estiu: “Ja des de petit recordo com en aquestes dates en la televisió, emeten els anuncis dels col·leccionables per fascicles”

dijous, 25/08/2011 | General

Queden pocs dies ja perquè acabi l’agost i per tant comenci el mes on tot torna a la normalitat, els pares al treball, els nens a l’escola, el que diríem: la rutina.

Ja des de petit recordo com en aquestes dates en la televisió, diaris i ràdios, emeten els anuncis dels col·leccionables per fascicles. Cada any n’hi ha de més interessants, i també perquè no dir-ho ridículs. Un que m’ha cridat l’atenció enguany, més enllà de còmics, cotxes de joguina i figures de sèries de dibuixos, és un que es diu “delicias al horno” on t’ensenyen a fer pastissos. La veritat és que els dolços que surten en l’anunci tenen molt bona pinta.

Durant aquest agost he estat força enfeinat, per això no m’ha donat gaire temps a gaudir de l’oferta cultural barcelonina que era atapeïda, tot i la feina em vaig poder escapar un moment per la festa major de Gràcia a veure els carrers guarnits.

Ara em queden ja pocs dies de feina, i ja podré seguir fent tot allò que m’agrada, com és escriure en aquest espai, i gaudir del món cultural. Sobre nous articles que estic preparant us puc avançar alguns temes: un pròxim anirà sobre llibres ja que fa molt que no em parlem i estic llegint alguns interessants i que crec que a vosaltres també us poden interessar, també sobre música, els nous grups que venen trepitjant fort i que ràpidament es consolidaran, i també sobre moda, la nova temporada tardor/hivern de les marques i que serà pròximament tendència.

Tot això i molt més d’aquí molts pocs dies a l’imperdible!
Que acabeu de passar un molt bon agost!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús