#6 Quadern d’estiu : “Avui ja és 1 d’agost”.

diumenge, 31/07/2011 | General

Avui ja és 1 d’agost. Durant aquest mes molts columnistes, articulistes i blocaires que acostumem a seguir comencen les vacances, alguns ja fa dies que les han començades, i els altres les comencen avui.

Agost és estrany, és un mes d’activitat reduïda, un mes on et pots permetre començar a fer una cosa i deixar-la a mitges, de fer una becaina de tres hores i no excusar-te dient que no havies dormit gens la nit abans, i de veure i escoltar refregits a la televisió i la ràdio. També és un mes de festes majors, dels carrers guarnits de Gràcia, dels seus concerts i de les seves botigues de roba i complements on m’agrada perdre-m’hi i passar hores. Un mes de lectura, d’exposicions, de gelats, i de llargues converses fins la matinada.

M’agrada l’agost perquè és previ al setembre i al retorn a l’activitat, és com un stand by a la quotidianitat. En definitiva, agost per mi és un mes rar. Tot i aquesta raresa, per la meva part, durant aquest agost la meva activitat a L’imperdible no s’aturarà i continuarà oferint-vos la visió del meu estiu barceloní particular.

Monument de l'Abat Oliba.

Dissabte vaig estar a Montserrat, des del desembre de l’any passat que no hi tornava anar i Déu n’hi do com ha canviat. La pujada fins el santuari des del pàrquing va ser d’un regust d’una mini ciutat europea a dalt d’unes muntanyes amb forma de serra. Em vaig quedar força impressionat com estava tot tant orientat cap al turisme compulsiu, vaig tenir la sensació de no sortir de Barcelona, de ser allà mateix a les rambles.

Jo des de la torre de Sant Miquel.

Una vegada ja en el santuari vaig fer el tradicional passeig per dins l’església per mostrar els meus respectes a la mare de Déu de Montserrat, on després vaig anar a endinsar-me per un camí que duia al camí de Sant Miquel, on des de allà mateix, vaig enviar-vos una fotografia del recorregut on es veia tot el santuari i les muntanyes, una vista realment impressionant i bonica de Montserrat.

Adopció de "Luk".

Després la tarda va ser passada per aigua, jo la tempesta no la vaig viure a Barcelona, sinó en el cotxe de camí al refugi per animals de Cal Pilé a Mataró, de la spAm què és la societat protectora d’animals de Mataró, per adoptar a Luk un gosset que un familiar vol. L’estada va ser trista, fa mal veure com hi han tants animals en les gosseres i refugis, animals que volen que els donis una oportunitat i tots se’t llencen al veure’t. Ja que era allà també vaig estar informant-me sobre el protocol que es segueix a l’hora de donar un animal en adopció, és interessant i sobretot necessari per veure si aquell animal s’adaptarà a la teva vida. Conec força el problema que tenim a casa nostra en quant a gosseres i refugis per animals, des del meu portal web de Sentiment Animal, que només vol aportar un granet de sorra en descobrir el món animal dins de l’adopció, són força amb les campanyes i gosseres que col·laboro activament. Sembla que de mica en mica, s’està arribant a un procés de conscienciació necessari, sobretot agost és un mes molt important d’abandonament d’animals.

Capçalera del diari

També volia dedicar algunes línies, sobretot de felicitació i de desig de bona sort a el diari ElPuntAvui, tot un diari de referència en català i per Catalunya, la meva més sincera bona sort.

I avui aquí ho deixem, ens veiem demà en un altre article d’aquest quadern d’estiu 2011.

Que sigueu dolents!

(Més fotos en el meu facebook, twitter, o flickr).

1 comentari

  • Nikhath

    10/10/2012 18:16

    The things i have alwyas told folks is that while looking for a good on the net electronics retail outlet, there are a few components that you have to take into account. First and foremost, you would like to make sure to look for a reputable and also reliable shop that has got great assessments and scores from other buyers and business sector advisors. This will ensure you are getting through with a well-known store to provide good services and aid to their patrons. Many thanks sharing your opinions on this blog.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús