#5 Quadern d’estiu: “Ara lector… ja pot continuar desconnectat del món”.

dimecres, 27/07/2011 | General

Per mi l’estiu significa desconnectar de la vida que portes durant la resta de l’any, és aquest moment en que no agafes totes les trucades del mòbil, no llegeixes tots els mails i els respons al moment, o no segueixes l’actualitat informativa/cultural al detall. Però també és important no perdre el món de vista, i potser jo aquest dies l’he perdut per descansar la ment i l’ànima. És per això, que potser també tu lector estimat, hagis fet com jo i hagis desconnectat, jo et suggereixo que continuïs “desconnectat” però per si vols satisfer la teva curiositat, aquí et mostro algunes notícies que són força interessants.

La oferta cultural barcelonina per aquests dies és àmplia i diversa, com l’actualitat informativa on tot gira al voltant de la massacre a Noruega, les retallades a la sanitat i l’ensenyament, i els candidats del PP i el PSOE a les generals.

Aquests dies també hem descobert -jo el primer-, que a l’Hospitalet de Llobregat tenim el millor gratacel del món decidit pel premi d’arquitectura Emporis Skyscraper Award 2010, es tracta de l’hotel Porta Fira de l’Hospitalet de l’arquitecte japonès Toyo Ito.

També avui hem sabut quin serà el pròxim director del Festival Grec de Barcelona, es tracta de Ramon Simó una veu ja que destacable dins del panorama cultural català.

Gràcies al baròmetre de la comunicació i la cultura hem sabut aquests dies que les revistes més llegides en català continuen sent “Sàpines”, “Descobrir Catalunya” i “Cuines”; pel que fa al rànquing també es mantenen les revistes “Muy Interesante” i“National Geographic”.

Ara lector… ja pot continuar desconnectat del món.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús