#1 Quadern d’estiu 2011: “Veuré la consagració del Trias com alcalde des del gimnàs suant la cansalada”

dijous, 30/06/2011 | General

Avui enceto aquest quadern d’estiu fins l’11 de setembre amb il·lusió -com diria Artur Mas- i ganes d’explicar-vos el meu estiu i l’estiu barceloní en definitiva.

Avui el dia informativament parlant anirà relacionat amb la consagració de Trias com el nou alcalde de Barcelona, segurament jo aquest plenari el seguiré des del gimnàs on hi ha un televisor sintonitzat amb TV3 però que li treuen el so, escoltaré el plenari per l’iPod a Catalunya Ràdio. Mentre faig suar la cansalada m’agrada escoltar la ràdio, sobretot escolto molt el “Tot és molt confús” on em descarrego al podcast, i mentre els escolto, el patiment i l’esforç se’m fan més divertits.

Quan em llevo del llit, m’agrada connectar-me per saber com s’ha llevat el món, quin serà el tema del dia, que haurem de respondre a Can Cuní amb matins.si o mantins.no, i de es parlarà a les tertúlies, és un moment que també, mentre esmorzo alguna cosa ràpida -no sóc de grans tiberis al matí-, l’aprofito per contestar mails i descarregar-me podcasts sobretot de la ràdio. Al matí el divideixo en anar a fer “recadus” -com diu la meva mare-, i en anar al gimnàs, les tardes són menys previsibles, tant puc estar a presentació d’un llibre, com fent la migdiada, o estar amb els amics. Les nits en canvi m’agrada passar-les connectat al món 2.0 i a la televisió.
Abans de sopar escoltaré “El Cafè de la República” a la benvolguda amiga Blanca Busquets, on conversaran del seu llibre “La nevada del cucut”, un merescudíssim premi llibreter 2011, i com sóc persona d’anar-me’n a dormir tard, aprofitaré la nit per fer moltes coses -no sigueu malpensats-: com fer articles, contestar mails, visitar blocs o veure la televisió. Això darrer m’agrada molt, visitar blocs en visito molts, ja que trobo en els blocs un espaiimportantd’idees,d’originalitat, de personalitats i també de persones molt interessants -però hi ha de tot-, entro molt a blogs que parlen de moda, de televisió i d’interiorisme, m’agrada molt la decoració a la llar, i algunes coses que trobo després les utilitzo en la decoració de casa meva. També m’agrada molt veure a través d’internet els programes aquests que fan de les cases, de decoració, tant a lasexta, com a .nova, m’agrada seguir aquests programes perquè m’agrada descobrir el disseny, l’arquitectura, altres tipus de decoració i també de persones.

Abans d’anar-me’n a dormir això sí, l’hauré de passar embolicant els regals d’una bona amiga que dilluns va fer anys i que dissabte festegem el seu aniversari, i seguidament quan acabi, les poesies de Marçal m’acotxaran al llit, ja que a la nit m’agrada relaxar-me llegint poesia.

No vull acabar aquesta primera nota del quadern d’avui, sense abans recomanar-vos tres propostes culturals per fer a Barcelona o no, aquests dies:

1ra. Fins el 10 de juliol teniu temps a veure “Realisme(s)” al MNAC de Montjuïc, tot i que l’entrada no sigui anti-crisis, el pagament per veure-la val molt la pena, ja que trobareu veritables joies d’art internacionals.

2na- L’exposició fotogràfica que ofereix la galeria Setba de Barcelona, anomenada “Barcelona canalla i sublim”, una oportunitat per veure la Barcelona més canalla i més divertida d’aquests darrers anys.

3ra i última- Que a partir de les 21.46 estigueu enganxats al 33 perquè donen un nou reportatge del programa “Fotografies” de l’Antoni Tortajada.

Apa que passeu bon dia! Fins demà!!!

(Si em vols proposar un lloc on anar a passar aquest estiu a Barcelona o qualsevol altra proposta envia’m un mail a imperdibleblog@gmail.com o deixa’m un comentari en aquest article!)

2 comentaris

 • Marc Andreu Rosich

  01/07/2011 0:06

  No em faria res passar-lo al teu costat, quantes coses en comú jiji quina gràcia :)

  Continua així !!

 • Marc Andreu Rosich

  01/07/2011 0:06

  No em faria res passar-lo al teu costat, quantes coses en comú jiji quina gràcia :)

  Continua així !!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús