L’imperdible oferirà aquest estiu una especial edició “Quadern d’estiu 2011”.

dimarts , 28/06/2011 | General

Com ja sabeu, o potser encara no, aquest diari oferirà a partir del dia 4 de juliol un especial dossier anomenat “ara estiu” amb entrevistes, articles, suggeriments, etc.
Doncs des d’aquí L’imperdible, també oferiré una edició especial, ja que és el nostre primer estiu amb la revista Time Out/Diari Ara i és per això que m’he inventat això del “Quadern d’estiu 2011”.

En aquest quadern de L’imperdible que començarà a partir del dia 1 de juliol, és a dir aquest pròxim divendres, trobareu diàriament (o intentaré que sigui diàriament) un article amb el símbol # seguit de “Quadern d’estiu” on trobareu un article o crònica amb propostes i recomanacions de com passar aquest estiu a Barcelona. També són articles personals que descriuran com són els meus matins, tardes i nits d’estiu amb fotografies i dibuixos que aniré penjant en cada article i també al nostre facebook y twitter.

També aquest especial “Quadern d’estiu” tindrà un paper molt important els lectors, ja que mitjançant els comentaris a cada article o enviant-m’he un mail a imperdibleblog@gmail.com em podreu recomanar llocs, restaurants, bars, cafès, etc, tot el que vulgueu vosaltres amb propostes on vagi a passar aquest estiu i després faré el corresponent article amb fotos que podreu veure aquí a L’imperdible.

Tot això i molt més, a partir del dia 1 de juliol fins el diumenge 11 de setembre, i animeu-vos a formeu part del meu “Quadern d’estiu 2011”.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús