11è Concurs Internacional de Roses de Barcelona.

divendres, 6/05/2011 | Art, Disseny i Decoració, Espais i Botigues, Exposicions i Festivals

Avui dia 6 a les 09.00hores del matí, fins aquest diumenge dia 8 de maig, teniu oportunitat de gaudir de l’11è Concurs Internacional de Roses de Barcelona que es celebra a l’emblemàtic parc de les roses de Barcelona: el Parc de Cervantes.

Durant aquest concurs es faran una sèrie d’activitats com per exemple dissabte 7 i diumenge 8 de 10.30hores a 11.30hores demostració d’art floral a càrrec del Gremi de Floristes de Catalunya, o també demostració gastronòmica amb flors a càrrec del Gran Hotel Havana.

A més de poder gaudir d’una representació de les diferents tipus de roses del món en un parador privilegiat, també s’oferiran una demostració de pintura a càrrec de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya.

Podeu consultar tots els horaris i activitats a la pàgina web del concurs: AQUÍ

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús